dimarts, 6 de març del 2012

PLE MUNICIPAL 27 DE FEBRER

Aquestes son les propostes que el grup municipal Bloc-Compromís va presentar a l´últim Ple.

1-Som RafelbuNYol (no Rafelbunyol-Rafelbuñol)

La denominació oficial del nostre poble exclusivament en valencià és una reivindicació històrica del nostre partit. Es va presentar una moció en este sentit i va ser aprovada per la majoria del partits de la corporació.

2-Establiment d´un Pla Ocupacional amb l´increment de l´IBI.

Des de el govern central s´ha incrementat l´IBI un 10%. Des de el Bloc-Compromís estem en contra de l´esmentat increment i entenem que pot inclús vulnerar la constitucionalitat i l´autonomia local. En la moció presentada demanàvem que en el cas que es cobre l´increment part d´eixa quantitat recaptada es destine a la creació d´un Pla d´Ocupació local. Aquesta proposta del nostre grup va eixir endavant amb el suport de la majoria dels partits.

3-Transport Públic i Abonament per a joves “Carnet Jove”

Aquesta moció també va ser aprovada. El Bloc-Compromís està a favor de facilitar l´accés a un transport públic assequible per als joves. Estem en contra de la supressió del Conveni amb l´IVAJ i volem que es tornen a instaurar els preus “amb descompte” amb l’ utilització del Carnet Jove. Aquesta moció té caràcter comarcal i està emmarcada dins d´una campanya dels Joves del Bloc-Compromís.

4-PAULA SANCHEZ DE LEON, DIMISSIÓ.

El grup municipal Bloc-Compromís va presentar una moció en contra de la brutalitat policial i demanant la dimissió de la delegada de govern Paula Sánchez de León per les actuacions de la policia nacional en els moviments de l´IES LLUIS VIVES.
La moció no va tindre el suport necessari per a poder ser aprovada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada