dimarts, 20 de març del 2012

RECLAMACIÓ A L´EMTRE PER L´INCREMENT D´UN 152% DE LA TAXA TAMER

Encara no has fet la teua reclamació? Des de el Bloc-Compromís de Rafelbunyol volem ajudar-te a fer-ho. Podràs trobar-nos tots els dimarts de 17-19h en el nostre despatx de l´ajuntament (en la segona planta). Alguns veïns i veïnes del poble ja ho han fet.

Si vols més informació tornem a penjar l´article de la web que feia referència a la pujada de la taxa del fem, l´escrit i totes les intruccions per a fer la reclamació.

Des del BLOC-COMPROMÍS de Rafelbunyol vos oferim la possibilitat de reclamar davant l’augment desorbitat del rebut de l’aigua.

L’increment de la taxa de tractament de residus que gestiona l’Entitat Metropolitana (EMTRE) va ser aprovada pels representants del PP el passat mes de setembre. Per vore com vos afecta açò, tan sols heu de mirar el rebut del darrer trimestre de 2011, on s’aprecia l’augment ( un 152% més) respecte a trimestres anteriors.

Copia´t este el full de RECLAMACIÓ TAXA TAMER.
Només heu de fer-nos-les arribar a la següent adreça de correu : bloc-compromis@rafelbunyol.es

Des de tots els col·lectius del BLOC-COMPROMÍS de l’Horta Nord, es recolliran reclamacions individuals que seran tramitades a la seu de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE).





RECLAMACIÓ A L’ EMTRE PER L’ INCREMENT D’UN 152% DE LA TAXA TAMER



En/Na____________________________________________________________
amb D.N.I. Nº__________________________, veí/veïna de Rafelbunyol C.P. 46138 , amb domicili en el carrer ­­­­­­­__________________________________ nº___________,

EXPOSA:

PRIMER: Que l’ ENTITAT METROPOLITANA DE RESIDUS SÓLIDS (EMTRE), ha aprovat una pujada del 152% de la Taxa pel Tractament i Eliminació de Residus (TAMER), inclosa en el rebut de l’aigua recentment passat al cobrament.

SEGON: Que considere DESPROPORCIONAT I EXCESSIU el percentatge d’increment de la taxa, que suposa un important augment en el rebut de l’aigua.

SOL·LICITA:

A l’ Entitat Metropolitana de Residus Sòlids Urbans (EMTRE) que anul·len l’acord d’aprovació d’increment del 152% de la Taxa pel Tractament i Eliminació de Residus (TAMER) i es procedisca a tornar l’ import abonat per mi, per haver estat inclòs en el rebut del servei i subministrament d’aigua potable.



Rafelbunyol, a ­­­­_____________ de __________________ de 2012








Signat:_______________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada